Utánfutó gyártás


Olvasd el!

Ajánlatkérés esetén, kérem írja meg, hogy milyen célra kívánja használni az utánfutót, (pl.: hajó vagy csónakszállítás, csónak hossza). Raktér szélessége és hosszúsága és a vontató autó magassága. (légellenállás miatt) Fékezett vagy fékezetlenre van szüksége, teherbírás, tengelyek száma, ponyva kell e, ponyvafelirat, speciális felépítmény kell-e rá, tartozékok mint pótkerék, kitámasztó, rámpára van e szüksége, átvételi határidő, stb…
Köszönöm!


A könnyű poggyász pótkocsiktól (könnyű modellek 750 kg-ig terjedő össztömeggel) egészen a nehéz pótkocsikig gyártunk a megrendelő igényei szerint. Masszív hegesztett acél alapokból, horganyzott technológiával, akár minden oldalról nyitható és szétszerelhető utánfutókat is gyártunk. Ennek köszönhetően az utánfutó platformként is használható és túlméretes anyagok szállítására is alkalmas. Erős rakományrögzítő konzolokkal pedig jobban rögzíthetik a szállított árut. 

Utánfutó alatt nem csak a klasszikus utánfutókat értjük, hanem speciális, egyedi igények alapján is gyártunk futókat. Lehet az autószállító, lószállító, motorszállító, hajó, jacht, csónak, horgászcsónak szállítására alkalmas vontatmány.

Amennyiben az Ön vállalkozása TinyHouse gyártással foglalkozik esetleg konténer házakat szeretne szállítani keressen minket bátran. Mérnöki számítások alapján a lehető legalacsonyabb önsúllyal és legnagyobb terhelhetőséggel rendelkező önhordó alvázú konténerek és TinyHouse szállítására alkalmas utánfutók gyártását is vállaljuk.

Kínálatunkban egyaránt talál fék nélküli és ráfutófékes pótkocsikat, valamint egytengelyes, torziós vagy laprugóval és lengéscsillapítóval felszerelt pótkocsikat. A teherbírás és a megengedett össztömeg széles skálája lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen autótípushoz igazodjon, és a kiegészítő felszerelések széles választéka kielégíti a legigényesebb vásárlók igényeit is.

Figyelembe kell venni a vontató jármű vontathatósági adatait! Ezt a „Forgalmi engedély” tartalmazza.
A felszereltségi szabványt mindig személyes egyeztetés után szabjuk meg.

Kérem böngésszen az alábbi galériában! Érdemes áttekinteni, mert jó ötletekkel találkozhat a képeken!

A Galéria képei csak válogatás az elmúlt évtizedek munkái közül, a teljesség igénye nélkül!