Dobozos Zárt utánfutó gyártás, készítés


Zárt dobozos utánfutók: Mire figyeljünk vásárláskor?

A zárt dobozos utánfutók ideálisak bármilyen áru biztonságos és kényelmes szállításához. Akár költözik, akár építőanyagokat szállít, a megfelelő dobozos utánfutó megkönnyíti a munkáját. De hogyan válasszon a rengeteg modell közül? Íme 10 tipp, ami segíthet a döntésben:

1. Méret: Gondolja át, mekkora rakományra lesz szüksége. A dobozos utánfutók különböző méretekben kaphatóak, a kisebb furgonoktól a nagy platósokig.

2. Teherbírás: Fontos, hogy a dobozos utánfutó teherbírása meghaladja a szállítandó áru súlyát. Ne feledje, hogy a teherbírásba beletartozik a pótkocsi saját súlya is.

3. Ajtók: Döntse el, hogy milyen ajtókra van szüksége. A hátsó ajtók a leggyakoribbak, de léteznek oldalajtók is, amik megkönnyítik a rakodást.

4. Rögzítés: Bizonyosodjon meg róla, hogy a dobozos utánfutó rendelkezik megfelelő rögzítési pontokkal a rakomány biztonságos szállításához.

5. Anyag: A dobozos utánfutók fém, fa vagy kompozit anyagból készülhetnek. A fém tartósabb, de nehezebb is. A fa könnyebb, de kevésbé strapabíró. A kompozit anyagok kompromisszumot kínálnak a kettő között.

6. Szigetelés: Ha hőmérséklet-érzékeny árut szállít, fontos, hogy a dobozos utánfutó szigetelt legyen.

7. Világítás: A belső világítás megkönnyíti a rakodást és a kirakodást sötétben.

8. Biztonság: Győződjön meg róla, hogy a dobozos utánfutó megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak.

9. Ár: A dobozos utánfutók ára széles skálán mozog. Határozza meg a költségvetését, és keresse a megfelelő ár-érték arányú modellt.

10. Márka: Válasszon egy megbízható márkát, ami jó garanciát és szervizszolgáltatást nyújt.

A fenti tippek segítségével könnyebben megtalálhatja az Önnek tökéletes zárt dobozos utánfutót. Ne feledje, hogy a vásárlás előtt érdemes több modellt is kipróbálni, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet az igényeinek.

Olvasd el!

Ajánlatkérés esetén, kérem írja meg, hogy milyen célra kívánja használni az utánfutót, (pl.: hajó vagy csónakszállítás, csónak hossza). Raktér szélessége és hosszúsága és a vontató autó magassága. (légellenállás miatt) Fékezett vagy fékezetlenre van szüksége, teherbírás, tengelyek száma, ponyva kell e, ponyvafelirat, speciális felépítmény kell-e rá, tartozékok mint pótkerék, kitámasztó, rámpára van e szüksége, átvételi határidő, stb…
Köszönöm!

Scroll to Top