Hajószállító Csónakszállító utánfutó gyártás


Olvasd el!

Ajánlatkérés esetén, kérem írja meg, hogy milyen célra kívánja használni az utánfutót, (pl.: hajó vagy csónakszállítás, csónak hossza). Raktér szélessége és hosszúsága és a vontató autó magassága. (légellenállás miatt) Fékezett vagy fékezetlenre van szüksége, teherbírás, tengelyek száma, ponyva kell e, ponyvafelirat, speciális felépítmény kell-e rá, tartozékok mint pótkerék, kitámasztó, rámpára van e szüksége, átvételi határidő, stb…
Köszönöm!


Amennyiben csónakjához vagy hajójához még nem találta meg a megfelelő csónak-, vagy hajószállítót abban az esetben keressen minket és mi elkészítjük Önnek saját egyedi méretre szabott utánfutóját.

Hajószállító utánfutóinkat nagyon sok változatban megrendelhetik tőlünk. Legyen az Yaht, jet-ski, vitorlás hajó, motorcsónak vagy horgászcsónak.

A Mátrai utánfutó már régóta gyárt kiváló minőségű hajószállító utánfutókat, méretre gyártva. Ezek műszaki tartalomban megegyeznek más típusú prémium kategóriájú utánfutóinkkal. A Mátrai utánfutó cég a csónak utánfutói és trélerei elsősorban biztonságos és stabil utazást jelentenek különféle vízi felszerelést szállító trélerekkel egyetemben. De nem csak hajószállító, hanem jacht, csónak, horgászcsónak, quad, jet-ski, motor és egyéb sporteszközök szállítására alkalmas futókat is készítünk. Nézze meg speciális, egyedi gyártású utánfutóinkat itt!

A hajószállító utánfutók minősége kedvező árakkal párosul, ami most a közkedvelt típusokra is vonatkozik.

Az utánfutók továbbra is a már bizonyított görgős vagy deszkás változatban készülnek, amely nagy mértékben megkönnyíti a hajók sólyázását.

A masszív acél hegesztett konstrukció, a rakodóhevederek rögzítésére szolgáló erős tartók és a pótkocsi levehető hátsó világítási gerendája jellemzi termékeinket. A felszereltség szabvány szerint készül.

A hajóbázis utánfutók hosszait a kért egyedi méretre gyártjuk a a hajótesthez igazítva, ahogy ön szeretné.

Az ügyfelünk kérésére lehetőség van további támasztékok és kiegészítők vásárlására egyéni igények szerint.

Az utánfutó vételárából megrendelés esetén 40% fizetendő előlegként.

A megrendeléseket, az utánfutókat 4-6 hét átadási határidővel teljesítjük.

Tekintse meg alábbi galériánkat, a korábban elkészült trélereket, hajószállítókat, utánfutókat.

A Galéria képei csak válogatás az elmúlt évtizedek munkái közül, a teljesség igénye nélkül!