Speciális, egyedi utánfutó csónak és hajószállító


Olvasd el!

Ajánlatkérés esetén, kérem írja meg, hogy milyen célra kívánja használni az utánfutót, (pl.: hajó vagy csónakszállítás, csónak hossza). Raktér szélessége és hosszúsága és a vontató autó magassága. (légellenállás miatt) Fékezett vagy fékezetlenre van szüksége, teherbírás, tengelyek száma, ponyva kell e, ponyvafelirat, speciális felépítmény kell-e rá, tartozékok mint pótkerék, kitámasztó, rámpára van e szüksége, átvételi határidő, stb…
Köszönöm!


Amennyiben az Ön vállalkozása TinyHouse gyártással foglalkozik esetleg konténer házakat szeretne szállítani keressen minket bátran. Mérnöki számítások alapján a lehető legalacsonyabb önsúllyal és legnagyobb terhelhetőséggel rendelkező önhordó alvázú konténerek és TinyHouse szállítására alkalmas utánfutók gyártását is vállaljuk.

Folyamatos gyártásban vannak utánfutók és csónakszállítók. Az aktuális készletekről érdeklődjön a fenti lehetőségeken keresztül!

Tekintse meg őket az alábbi galériában! Hátha talál köztük olyat ami önnek is tetszik, vagy olyan jó ötletet, ami önnek is hasznos lenne!

A Galéria képei csak válogatás az elmúlt évtizedek munkái közül, a teljesség igénye nélkül!